Μαθήματα φωτογραφίας με τον Αποστόλη Ντόμαλη στον «Χορίαμβο»

  Αρχική/ΝΕΑ/Μαθήματα φωτογραφίας με τον Αποστόλη Ντόμαλη στον «Χορίαμβο»
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 18:00

Μαθήματα φωτογραφίας με τον Αποστόλη Ντόμαλη στον «Χορίαμβο»

  Ξεκινούν τα μαθήματα Φωτογραφίας στο φωτογραφικό εργαστήρι του Χορίαμβου την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ.(Γαληνού 5 & Φαρμακίδου).

  Τα μαθήματα είναι δίωρα και θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα με θεωρία και πρακτική άσκηση με φωτογραφικές εξορμήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  Τα μαθήματα Φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους διοργανώνονται και φέτος στον πολιτιστικό χώρο του Χορίαμβου με εισηγητή τον φωτογράφο – φωτορεπόρτερ Αποστόλη Ντόμαλη.

  Το φωτογραφικό εργαστήρι απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο αρχάριο ή ήδη ερασιτέχνη φωτογράφο που διαθέτει τουλάχιστον απλή φωτογραφική μηχανή ή ακόμη και το κινητό του.

  Τα μαθήματα διοργανώνονται με βάση τις ανάγκες της εποχής μας, συνταιριάζοντας την ιστορία, την θεωρία και την πρακτική της Φωτογραφίας.

  Φιλοδοξεί να δώσει το έναυσμα για μια καλύτερη σχέση με την εικόνα και την τεχνική της λήψης ,συνδυάζοντας εκείνες τις βασικές γνώσεις που θα απελευθερώσουν δημιουργικά και θα εμπνεύσουν τον νέο ερασιτέχνη για περαιτέρω εξέλιξη, ανακαλύπτοντας τις κρυφές δυνατότητες τους για μια σειρά από θέματα που συναντάμε στην καθημερινότητα μας .

  Αλλάζουμε την θέαση της πραγματικότητας με την ματιά μας και την αντίληψη μας, πλουτίζοντας τις γνώσεις μας, ανακαλύπτοντας τον κόσμο της φωτογραφίας, της ιστορικής εξέλιξης, της τεχνικής, βοηθώντας σε μία αισθητική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας την δύναμη της εικόνας και του φωτογραφικού μέσου.

  Όλοι κοιτάνε, αλλά το να βλέπεις είναι μία διαδικασία που συνεχώς εξελίσσεται.

  Ζούμε στην εποχή της εικόνας, βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες, ας προετοιμαστούμε κατάλληλα ως πομποί αλλά και ως δέκτες!

  Πληροφορίες: Χορίαμβος (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου)
  Τηλ. 2411101963, 69733713737
  Εγγραφές στην γραμματεία καθημερινά 6 – 10 μ.μ.

  ΠΗΓΗ: www.onlarissa.gr

  FaLang translation system by Faboba